فوری و جنجالی؛ یک ممنوعیت عجیب برای نانواییهای تهران
اقتصادایرانی: ممنوعیت رسمی افزودن کنجد و سبزیجات به نان در نانواییهای تهران؛ رئیس دبیرخانه شورایعالی امنیت غذایی از تصویب طرحی خبر داد که به دلیل احتمال آلودگی و عدم رعایت اصول بهداشتی، هرگونه افزودنی غیر استاندارد به نان ممنوع شد.
آرد نان بربری، بین ۱۵ تا ۱۸ درصد سبوسگیری میشود که بین نانها بیشترین سبوسگیری را دارد.
در شهر تهران حتی یک نانوایی تولیدکننده نان کامل (سبوسدار) هم نداریم. علتش این است که اتحادیه نانوایان مطالبهای نمیکند و در خود تهران هم کارخانه آرد کامل وجود ندارد.