تبلیغات

رومانتیک‌ترین آشپزی کامران تفتی برای عشق زندگی‌اش متین ستوده + دستور پخت دال عدس

اقتصادایرانی: کامران تفتی، بازیگر و مجری محبوب، در برنامه «شام ایرانی» با پخت دال عدس بوشهری اصیل، مهارت آشپزی خود را به نمایش گذاشت و توجه متین ستوده و کاربران فضای مجازی را جلب کرد.

رومانتیک‌ترین آشپزی کامران تفتی برای عشق زندگی‌اش متین ستوده + دستور پخت دال عدس
تبلیغات
اقتصادایرانی:

کامران تفتی، بازیگر و مجری محبوب، در قسمت جدید برنامه «شام ایرانی» با به نمایش گذاشتن مهارت‌های خود در آشپزی شگفت‌زده کرد. او با پخت یک دال عدس بوشهری خوشمزه توانست توجه تمامی شرکت‌کنندگان، به‌ویژه متین ستوده، بازیگر مهمان آن شب، را به خود جلب کند. این غذای خوش‌طعم و اصیل جنوبی خیلی زود در فضای مجازی طرفداران زیادی پیدا کرد و ثابت کرد که کامران تفتی نه تنها روی صحنه بلکه در آشپزخانه نیز توانمند است.

نمایشی از توانمندی در آشپزی

مطمئناً وقتی کامران تفتی در برنامه «شام ایرانی» دست به پخت این خوراک سنتی بوشهری زد، نظر متین ستوده و دیگر مهمانان را به خود جلب کرد. شاید هم متین ستوده از او خواسته که این غذا را برای خودش هم درست کند!

اگر شما هم به دنبال امتحان این غذای جذاب هستید، در ادامه طرز تهیه آن را مشاهده کنید:

روش تهیه دال عدس

مواد لازم برای تهیه دال عدس بوشهری (برای دو نفر):

عدس قرمز: یک لیوان دسته‌دار فرانسوی

سیب‌زمینی: یک عدد متوسط

پیاز: یک عدد کوچک

ادویه‌جات: نمک، پودر سیر، زردچوبه و ادویه ۱۶ قلم به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نکته: اگر قصد دارید نسخه آبادانی یا خرمشهری این غذا را درست کنید، به جای رب گوجه‌فرنگی از عصاره تمر هندی استفاده کنید.

Screenshot 2025-11-22 193452

 

 

تبلیغات
تبلیغات
وبگردی
    تبلیغات
    ارسال نظر